SON DAKİKA HAVA DURUMU 7 ŞUBAT| Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu için sağanak uyarısı!

SON DAKİKA HAVA DURUMU 7 ŞUBAT| Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu için sağanak uyarısı!
Kaynak:Cnnturk.com

Meteoroloji’nin son dakika hava durumu raporu yayımlandı. İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren sağanak etkisini gösterirken, hafta sonu için de yeni uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün güncel değerlendirmelerine göre cumartesi günü Bolu, Sivas ve Niğde çevreleriyle Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı bekleniyor. Öte yandan Mersin’in batı ilçeleri başta olmak üzere İzmir, Aydın, Manisa, Hatay, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari’de kuvvetli yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Peki hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul’da bugün yağmur bekleniyor mu? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 7 Şubat hava durumu tahminleri…

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre önümüzdeki 24 saat boyunca yurt genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Trabzon, Rize ve Artvin’in kıyı kesimleri ile Iğdır çevreleri dışında kalan bölgelerde aralıklı yağış bekleniyor. Yağışlar çoğunlukla yağmur ve sağanak şeklinde görülürken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Toroslar çevresi, Bolu, Sivas, Niğde ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak. Bazı bölgelerde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Antalya’nın doğusu, Mersin’in batısı, İzmir, Aydın, Manisa, Hatay, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari çevreleri ile Balıkesir’in güney ve batı kesimlerinde kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Rüzgârın Orta ve Doğu Karadeniz’in iç bölgelerinde güney yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde (50–70 km/saat) esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayları görülebilir. Ayrıca Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ ve kar erimesine bağlı riskler bulunuyor. Güneydoğu Anadolu’da ise yer yer toz taşınımı öngörülüyor.

 SON DAKİKA HAVA DURUMU 7 ŞUBAT| Bugün hava nasıl olacak Hafta sonu için sağanak uyarısıBUGÜN (7 ŞUBAT) HAVA NASIL OLACAK?

Haberin Devamı
Haberin Devamı

MARMARA
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik çevreleri ile bu akşam saatlerinde Balıkesir'in güney ve batısında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANAKKALE 12°C, 17°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

EDİRNE 7°C, 14°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı

İSTANBUL 10°C, 14°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

KOCAELİ 11°C, 15°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel kuvvetli olması bekleniyor.

EGE
Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam (Cuma) saatlerinde İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın, güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR 6°C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLİ 10°C, 18°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR 11°C, 20°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam (Cuma) saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

MUĞLA 7°C, 16°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AKDENİZ
Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Antalya'nın doğusu, Manisa'nın batısı ile Hatay çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 9°C, 15°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

ANTALYA 12°C, 18°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY 8°C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA 7°C, 16°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sabah ve gece saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İÇ ANADOLU
Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

ANKARA 5°C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kuzey kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ESKİŞEHİR 7°C, 14°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KONYA 5°C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

SİVAS 2°C, 6°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bolu ve Düzce çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 6°C, 12°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE 10°C, 13°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

SİNOP 10°C, 16°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

Haberin Devamı
Haberin Devamı

ZONGULDAK 10°C, 13°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Rüzgârın, iç kesimlerde güneyli yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA 8°C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

ARTVİN 9°C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

SAMSUN 12°C, 15°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

TRABZON 14°C, 19°C
Çok bulutlu

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Iğdır hariç) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor. Bölgenin doğusunun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli kesimlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM -5°C, 3°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

KARS -8°C, 0°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

MALATYA 2°C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

VAN -3°C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgede toz taşınımı bekleniyor.

DİYARBAKIR 5°C, 8°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

GAZİANTEP 5°C, 9°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

SİİRT 7°C, 8°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 7°C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber