17 Yıl Sonra Yeniden Barıştılar! Okan Buruk ve Nihan Akkuş Bir Araya Geldi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve modacı Nihan Akkuş, geçtiğimiz aylarda sona eren 17 yıllık evliliklerinin ardından yeniden barıştı. Evlilikleri sonlandıran ancak bir arada kalmaya devam eden çift, ayrılığın ardından tekrar bir araya gelerek ilişkilerini gözler önüne serdi.
Haberin Devamı
/
2007 yılında dünyaevine giren Okan Buruk ve Nihan Akkuş, 2009 yılında oğulları Ali Yiğit'i kucaklarına alarak ailelerini genişletmişlerdi. Geçtiğimiz yıl 17 yıllık evliliklerini sonlandıran çift, ayrılığa rağmen oğulları için sık sık bir araya geliyordu. Ancak, uzun süreli ayrılık, çiftin yeniden birleşmesine engel olamadı.
/
Bir süredir ayrı yaşayan çift, dün akşam bir mekanda tekrar bir araya gelerek, barıştıklarını açıkladı.
Haberin Devamı
/
Mekandan el ele çıkan Okan Buruk ve Nihan Akkuş, aynı araca binerek birlikte uzaklaştılar. Magazin muhabirlerinin "Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise çift, yanıtsız kaldı.
/
Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un 17 yıl süren evlilikleri boyunca birbirlerine duydukları sevgi ve sadakat, dikkatleri üzerine çekmişti. Çiftin sonrasında da dostane bir şekilde çocukları için bir araya gelmesi, aile değerlerine olan bağlılıklarını gözler önüne serdi.