Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'nun oyunculuğu bırakma sebebi ortaya çıktı! 'Çok sinir bozucuydu'
Gülse Birsel'in senaryosunu yazıp başrolde yer aldığı bir döneme damga vuran komedi dizisi Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Yaprak karakteri ile hafızalara kazınan Hale Caneroğlu, oyunculuğu bırakma sebebini açıkladı. Ünlü isim yaşadığı durumu anlatırken 'Çok sinir bozucuydu' ifadesini kullandı.
2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Gülse Birsel, Şenay Gürler, Hümeyra, Engin Günaydın, Gazanfer Özcan gibi isimlerin olduğu Avrupa Yakası adlı dizide derginin çılgın editörü Yaprak karakterini canlandıran oyuncu Hale Caneroğlu, şaşırtan bir itirafta bulundu.
2013 yılında Özgür Fidanoğlu ile evlenen ve Arya adını verdikleri bir kızı olan ünlü isim, konuk olduğu programda oyunculuğu bırakma sebebini açıkladı.
Şimdilerde yazarlık, eğitmenlik ve çeşitli organizasyonlarda motivasyon konuşmacılığı yapan Caneroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
''Gelen teklifler, verdikleri maddi teklifler çok sinir bozucuydu. Başrol, dünyasın parasını alıyor, sen bir kaşe istiyorsun; Avrupa Yakası'nda bıraktığın kaşenin bir tık yukarısını istiyorsun, Avrupa Yakası'ndaki kaşenin yarısını veriyorlar. Anneyim, sabahın yedisinde çıkacağım, gece yarıları geri geleceğim, çocuğumu büyütemeyeceğim, çocuğumdan ayrı kalacağım ve hak ettiğim parayı alamayacağım korkunç set şartlarında... Biliyorsun set şartları nasıl. O yüzden yapmama hakkımı kullandım''
