Fatih Ürek’in okul vasiyeti borçlara takıldı: “Serveti abartıldı”
Son Güncelleme
Geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden Fatih Ürek’in “Adıma okul yaptırılsın” vasiyeti, ailesinin açıklamasına göre maddi nedenlerle yerine getirilemeyecek.
Reklam
Sanatçının ablası Selvi Ürek, kardeşinden kamuoyunda konuşulduğu gibi büyük bir miras kalmadığını söyledi.
Ürek’ten kalan altın ve dövizlerin kredi, kredi kartı, avans, vergi ve sigorta borçlarının kapatılmasında kullanıldığını belirtti.
Reklam
Fatih Ürek’in iki evi bulunduğunu ancak henüz satılmadığını ifade eden Selvi Ürek, borçların büyük bölümünün ödendiğini, geriye ise az miktarda ödeme kaldığını açıkladı.
Kardeşinin adına okul yaptırmak istediğini hatırlatan Selvi Ürek, aile içindeki fikir ayrılıkları ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle projenin şimdilik rafa kaldırıldığını söyledi. “Sanıldığı gibi çok büyük bir servetimiz yok” diyerek ortaya atılan miras iddialarına da yanıt verdi.