Gündemde Beren Saat: "CapitaliZoo" ile Müzik Dünyasında Yeni Bir Adım
Beren Saat, müzik dünyasına "Beren" adıyla adım attı ve ilk şarkısı "CapitaliZoo" ile son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz akşam sahnelenen Sürüklenmiş adlı tiyatro oyununun galasında da dikkatleri üzerine çekti.
Galada, meslektaşları Beren Saat’in yeni müzik kariyerine dair farklı yorumlar yaptı.
Aslı Enver, Beren Saat'in müzikle ilgili cesur bir karar aldığını belirterek, "Dinledim, gayet güzel. Çalışkanlığı, cesareti ve isteği için kendisini tebrik ediyorum. Bence bunu yapmak gerçekten cesaret işi. İçinden gelmiş, yapmış. Ne güzel yapmış" dedi. Enver, Beren'in müzik kariyerinde attığı adımı takdirle karşıladığını belirtti.
Birce Akalay, Beren Saat’in müzik kariyerine dair yaptığı açıklamada, "Hayalini gerçekleştirdiğini biliyorum, bu yüzden çalışmalarını takdir ediyorum. Ama benim tarzım değil açıkçası. Çok beğendiğimi söyleyemem. Bu benim şahsi düşüncem. Ne amaçladığını ve ne hissettiğini anlıyorum, fakat dinleyiciye çok geçtiğini düşünmüyorum" dedi. Akalay, Beren’in müzik alanındaki başarısını takdir etse de, onun tarzının kendisine hitap etmediğini belirtti.
Fırat Çelik ise, Beren Saat hakkında yapılan eleştirileri gereksiz bulduğunu ifade etti. "Biliyorsunuz, Beren benim çok sevdiğim bir arkadaşımdır" diyen Çelik, şarkısının eleştirilerini "acısız ve gereksiz" olarak nitelendirdi. Çelik, "Bir şey yapmak isteyen biri bunu yapar. 1 haftadır eleştiriliyor, ne gerek var? Sevmiyorsanız dinlemezsiniz. Yorumları acımasız buluyorum, gerek yok. İçinden bir şey geldi, yaptı. Emeğine sağlık, umarım daha güzel işler dinleriz. Bence çok iyi yaptı" dedi.
Beren Saat’in "CapitaliZoo" klibi, YouTube’da 2 milyon izlenme barajını geçti. Eleştirilere kulak tıkayarak yoluna devam eden Saat, sosyal medya hesabından paylaştığı teşekkür mesajı ile takipçilerine minnettarlığını iletti.