Kübra Ünlü Yazdı: ‘Daha 17’ Bütün Kategorilerde Zirvede!
Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Pastel Film imzalı Daha 17, dün gece Kanal D ekranlarında yayınlanan 12. bölümüyle izleyiciyi bir kez daha ekrana kilitledi.
Yayınlandığı ilk günden bu yana sürükleyici temposunu koruyan dizi, dün akşamki bölümüyle de başarısını taçlandırarak tüm kategorilerde reyting listesinin ilk sırasına adını yazdırdı.
Her şeyi göze alan Aras vardı. Barış’ın desteğiyle Demir’in geçmişte gittiği psikoloğun izini bulmayı başaran Aras, aradığı yanıtlara ilk kez bu kadar yaklaştı.
Demir’in Bodrum’da geçmişte yaşadığı evin tespiti, Aras’ın yüreğindeki umudu yeniden alevlendirse de ortaya çıkan her yeni ipucu beraberinde büyük bir soru işaretini getirdi. İzlerin sürekli aynı isimlere ve tanıdık yüzlere çıkması, yaşananların basit bir tesadüf olmadığını net bir şekilde gözler önüne serdi.
Aras’ın kararlı duruşu karşısında Şebnem cephesinde panik daha da derinleşti. Oğlunu koruma güdüsüyle hareket eden Şebnem’in attığı her yanlış adım, aile içindeki gizli tutulan gerçeklerin su yüzüne çıkmasına zemin hazırladı.
Çemberin giderek daralması ve Aras’ın attığı adımlarla Şebnem’in sakladığı sırların merkezine doğru ilerlemesi, dizide yaklaşan büyük hesaplaşmanın ilk sinyallerini verdi.
Diğer tarafta Teoman, geçmişinden kaçamayacağını bir kez daha anladı. Karşı karşıya kaldığı ağır gerçeklerle ruhsal bir çöküşün eşiğine gelen Teoman’ın en büyük sığınağı yine Deniz oldu.
Teoman’ın bu kırılgan halleri ve geçmişine dair ortaya saçılan ayrıntılar, bundan sonra atacağı adımların ve alacağı radikal kararların habercisi niteliğindeydi.
Dün geceki heyecan dolu bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı ise gelecek haftanın çok daha sert geçeceğini gösterdi. Aras’ın artık gizlenmeden, doğrudan Hakan’a meydan okuduğu sahneler dikkat çekti. Serhat’ın kardeşinin yerini bildiğini vurgulayan Aras’ın "Ben kardeşim için her savaşa hazırım!" sözleri, dizideki güç dengelerinin tamamen değişeceğini müjdeledi.
Okulda yaşanan yangın paniği ve Teoman’ın Leyla’yı ararken geçirdiği çaresizlik anları izleyiciye duygu dolu anlar yaşatırken, Deniz’in Teoman’ı kendine getirmek için attığı tokat bölüme damga vuran detaylar arasında yer aldı.
Hakan’ın Aras’ı Serhat ile yüzleştirmek zorunda kaldığı anlar ve Aras’ın "Kardeşimi alan ailenin Bodrum’da yaşadığı evi buldum" çıkışı ise hikâyedeki kırılma noktasının gerçekleştiğini kanıtladı.
Teoman’ın Leyla’ya "Geçmişe gidiyoruz" diyerek başlattığı gizemli yolculuk, şimdiden yeni bölüme dair beklentiyi en üst seviyeye çıkardı.