Rafet El Roman’dan nostaljik hamle: Doğduğu evi yeniden inşa ediyor
Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Edirne’nin Havsa ilçesinde çocukluğunu geçirdiği, yıllar içinde harabeye dönmüş evini orijinal tasarımına sadık kalarak yeniden yaptıracağını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan sanatçı, hem geçmişine duyduğu sevgiyi hem de hayranlarına olan yakınlığını bir kez daha gösterdi.
Haberin Devamı
/
57 yaşındaki sanatçı, annesi ve babasından kendisine miras kalan yaklaşık 3-4 dönümlük arsa üzerindeki evi, hatırladığı haliyle ayağa kaldırmak istediğini belirtti.
/
El Roman, takipçilerine duygularını şu sözlerle aktardı:
Haberin Devamı
/
"Herkese merhaba, hikâyemin başladığı yerdeyiz; Havsa, Edirne. 1968 yılında bu evde dünyaya geldim. Hatırladığım kadarıyla burada bir oda daha vardı. Zamanla her şey yıkılmış, yok olmuş. Bu arsa ailemden bana yadigar kaldı."
/
Şarkıcı, evi yeniden inşa ederken sevenlerini de ağırlamak istediğini vurgulayarak, "Bu evi hatırladığım orijinal haline uygun şekilde yeniden yapacağım. Sevenlerim, buradan geçerken mutlaka uğrasın; kapım her zaman açık olacak. Ben olsam da olmasam da bu ev herkes için açık kalacak" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/
Rafet El Roman, 1996 yılında güzellik yarışmasında tanıştığı manken Tuğba Altıntop ile evlendi. Ancak çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2003 yılında boşandı.
