Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’dan aşk dolu kaçamak! Yeni durak Kopenhag
Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu ve iş insanı sevgilisi Ata Ayyıldız, yurt dışı seyahatlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda aldığı evlilik teklifiyle magazin gündeminde konuşulan çift, şimdi de tatillerinden paylaştıkları yeni karelerle dikkat çekiyor.
Haberin Devamı
/
Oyunculuğa 2018 yılında 'Ağlama Anne' dizisiyle adım atan Türkoğlu, özel hayatıyla da sık sık haber oluyor. Uzun süredir mutlu bir birliktelik sürdüren çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını gözler önüne seriyor.
/
Son rotaları ise Danimarka'nın başkenti Kopenhag oldu. Türkoğlu ve Ayyıldız, şehrin tarihi sokaklarında romantik anlar yaşarken, el ele ve sarmaş dolaş verdikleri pozları “CPH Diaries” (Kopenhag Günlükleri) notuyla takipçileriyle paylaştı. Paylaşımlar kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
Haberin Devamı
/
Ülke ülke gezerek tatilin tadını çıkaran çift, sosyal medyadan paylaştıkları içeriklerle hayranlarını da kendilerine hayran bırakıyor.
/
Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız, romantik kaçamaklarını adeta bir aşk hikayesi gibi sürdürüyor.
