magazin haberleri

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Masumlar Apartmanı Ege Neriman Esat İnci Gülben Han ve Safiye karakterleri her bölüm merak ediliyor. TRT'nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her bölümüyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinde dört kardeşin psikolojik durumları işlenmektedir. Oyuncu kadrosunda hem erkek hem kadın oyuncular dikkat çekmektedir. Masumlar Apartmanı dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Masumlar Apartmanı oyuncuları kimdir? İşte Masumlar Apartmanı hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye adlı kadının annesinden edindiği roller ve kardeşlerinin bu roller üzerindeki psikolojik süreçleri işlenmektedir. Dizideki bir diğer kadın Gülben'in ablasının baskıları ve abisinin kardeşine olan gönül bağı da anlatılmaktadır. Geceleri çöp toplayan Han'ın başarılı bir iş adamı iken aşkıyla ailesi arasında kalması da konu olarak işlenmektedir. Peki ama Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncuları kim?

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosu
Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah yer almaktadır.



Masumlar Apartmanı Safiye (Ezgi Mola) kimdir?

29 Mart 1983, İstanbul doğumlu olan Ezgi Mola 2000 yılında Akademi İstanbul'da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel'den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel'in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı.

2005 Kasımında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı.

2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.



Masumlar Apartmanı Han (Birkan Sokullu) kimdir?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Maltepe Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema eğitimi aldı. Üniversitede okuduğu yıllarda aynı zamanda mankenlik yaptı. 2003'te katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü oldu. 2008'de Melekler Korusun isimli dizide canlandırdığı Levent karakteri ile kamera karşısına geçti.

Hayat Şarkısı, Küçük Kadınlar, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 yılında kendisi gibi oyuncu olan Aslı Enver ile evlendi ancak 26 Ağustos 2015 yılında boşanmıştır.

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Berk karakterine hayat veren Birkan Sokullu, 1.87 metre boyunda, 80 kilo ve Terazi burcudur.

Birkan Sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Bir Aile Hikayesi (Berk) (Tv Dizisi)
2018 – Yaşamayanlar (Numel) (TV Dizisi)
2017 ­- Gecenin Ötesi (Cihangir/Cino)(TV Dizisi)
2017 ­- Yüz Yüze (Cihangir) (TV Dizisi)
2016 ­- Hayat Şarkısı (Kerim) (TV Dizisi)
2015 – Beyaz Gece (Rüzgar) (TV Dizisi)
2014 ­- Kurt Seyt & Shura (Petro­ Borinsky) (TV Dizisi)
2013 ­- Fatih (Şehzade Mustafa) (TV Dizisi)
2012 ­- Ucurum (Ulaş) (TV Dizisi)
2010 -­ Küçük Sırlar (Demir) (TV Dizisi)
2008 -­ Küçük Kadınlar (Ayaz) (TV Dizisi)
2008 ­- Elif (Mustafa) (TV Dizisi)
2008 -­ Melekler Korusun (Levent) (TV Dizisi)



Masumlar Apartmanı Gülben (Merve Dizdar) kimdir?

25 Haziran 1986 yılında İzmir’de doğan Merve Dizdar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayan Merve Dizdar, ilk sinema deneyimini ‘Bir ses böler geceyi’ filminde, Cem Davran ile birlikte yaşadı.

Geniş Aile, Kavak Yelleri, Doksanlar, Bir Yastıkta, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizi ve filmlerin yanında, en son Kertenkele, Beş Kardeş, Vatanım Sensin ve Arkadaşlar İyidir dizisiyle sevenleriyle buluşan Merve Dizdar, ,Yok Artık 2, Organik Aşk Hikayeleri, Körfez, Mandıra Filazof’u filmlerinde de oynadı.


Masumlar Apartmanı Neriman Gizem Katmer kimdir?

Neriman, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmıştır. 

Gizem Katmer 1998 yılında İstanbul ilimizde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

2020 yapımı Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda yer alan Gizem Katmer, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmış Neriman’a hayat veriyor.



Masumlar Apartmanı İnci ( Farah Zeynep Abdullah) kimdir?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı.

Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirmiştir.

Filmografi

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Aylin Akarsu Talaşoğlu
2014 Kurt Seyit ve Şura – Şura
2013 Kelebeğin Rüyası – Mediha Sessiz
2014 Bi Küçük Eylül Meselesi – Eylül
2014 Unutursam Fısılda – Ayperi

Ödüller

2011 2011 Antalya Televizyon Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2013 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri – Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu
2014 46. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu



Masumlar Apartmanı Ege (Emir Özden) kimdir?

Emir Özden Masumlar Apartmanı Ege karakterine hayat veren oyuncudur.

“Kanatsız Kuşlar ” dizisiyle tanınan genç oyuncu, 21 Ekim 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde eğitimine devam etmiştir.

2012 yılında “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisiyle ekranlara merhaba diyen oyuncu “Böyle Bitmesin”, “Not Defteri”, “Poyraz Karayel” , “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizilerinde rol almıştır.

“Kanatsız Kuşlar” dizisinde Emre karakterine hayat veren oyuncu, Masumlar Apartmanı Ege karakterine hayat vermektedir.

Emir Özden Dizileri (Masumlar Apartmanı Ege)

Masumlar Apartmanı (Ege) – 2020
Kanatsız Kuşlar (Emre) – 2017
Umuda Kelepçe Vurulmaz – 2016
Poyraz Karayel – 2015
Not Defteri – 2014
Böyle Bitmesin – 2013
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam – 2012



Masumlar Apartmanı Esat (Uğur Uzunel) kimdir?
Küçük yaştan oyuncu olmaya karar veren Uzunel Üniversite tercihini de bu yönde kullanmıştır ve oyunculuk mezunu olmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat dalında okumuştur. İlk Televizyon deneyiminin Ağır Roman Yeni Dünya dizisidir. Fiziksel özelliklerine baktığımızda ise boyu 180 cm , kilosu 70 kg'dır. Burcu Akrep'tir.

{$ item.Title $}
{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}
{$ item.DailyVideosDetails.Section_Title $}
{$ item.Title $}
{$ item.DailyVideosDetails.Section_Title $}
{$ item.Title $}
{$ item.DailyVideosDetails.Section_Title $}
{$ item.Title $}
{$ photo.Metadata.Title $}
{$ item.DailyVideosDetails.Section_Title $}
LG
MD
SM
XS