Nagihan Karadere mesai saatleri hakkında yorum yapan Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın mesai saatleri hakkında söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Survivor All Star için hazırlıklarını sürdüren Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı’ya seslenerek esprili bir dille istekte bulundu.
Haberin Devamı
/

Daha öncede sık sık dile getirdiği sabah erken kalkma konusunda yeni açıklamalar yapan Ilıcalı bu sisteme karşı olduğunu dile getirdi. Program sunucusunun "Çalışma saatleri nasıl olmalı?" sorusuna yanıt veren Acun Ilıcalı sözleriyle gündeme oturdu.
/

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bu erken kalkmayı kim buldu abi? Dünya değişti. Biz niye erken kalkıyoruz? Burada bir mantık var mı? Bence yok. Kaldırmayın insanları, uyusunlar. Benim çalışanlarım erken kalkmaz abi. Yazık yani. Bizde kimse Temmuz - Ağustos’ta işe gelmez. Hatta 4-5 ay tatil yapanlar var. Maaşı da yatar. Sabah 7’lerde kalkarak, 1 saat 15 dakika yol giderek işe gidiyordum. Böyle bir hayat yaşadım. Yaşadığım için bunu insanlara yaşatmamaya karar verdim.
Haberin Devamı
/

" Acun Ilıcalı ayrıca "Eskiden 8-10 saat gerekiyor olabilir ama teknoloji gelişti. Bence mesleğe göre değişmeli, çok çalışan daha çok kazanmalı. Fazla mesainin başlama sınırı bence şu an 9 saatse 6 saat olmalı." dedi.
/

Acun Ilıcalı'ya yanıt Nagihan Karadere'den geldi. "Bir daha asla Survivor gitmem" dedikten sonra All Star'a katılma kararı alan Nagihan Karadere Acun Ilıcalı'ya seslendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Karadere şu ifadeleri kullandı, "Survivor'da da istiyoruz bu sistemi Acun Bey. Sabahın köründe kaldırmayın bizi lütfen. Ben de hiç ama hiç sevmiyorum sabahın köründe kalkmayı."
/

Nagihan Karadere'nin esprili bir dille yaptığı bu istek sosyal medyada kısa sürede etkileşim aldı. Dördüncü kez 'Survivor'a katılmaya hazırlanan Nagihan Karadere, bol bol yemek yiyerek ve aşırı spor yaparak kendini yarışmaya hazırlıyor.