hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LEGO’nun sevilen mini figürlerinin RPG macerası sizi bekliyor

    LEGO’nun sevilen mini figürlerinin RPG macerası sizi bekliyor
    expand

    LEGO’nun en sevilen 40 yıllık mini figürlerini toplayın ve savaşa katılın

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın önde gelen oyun geliştiricisi ve yayıncılarından Gameloft, LEGO® Legacy: Heroes Unboxed’ın App Store, Google Play ve Microsoft Store üzerinden erişilebilir olduğunu duyurdu.

    LEGO® Legacy: Heroes Unboxed, sıra tabanlı RPG olan ilk LEGO oyunu olmakla birlikte, oyunculara 50’den fazla farklı mini figür toplamalarına ve savaş özel yeteneklerini kullanmalarına imkân sağlıyor. Çapraz platform desteği ile LEGO hayranları, RPG macerasını diğer arkadaşları ile hangi cihaz ya da platform olursa olsun deneyimleyebilir, kaydettikleri ilerlemelere de her zaman kaldıkları yerden devam edebilirler.

    Her mini figürün kendisine ait yetenek ve saldırılarının bulunduğu LEGO® Legacy: Heroes Unboxed’ta oyuncular, RPG oyunlarının getirdiği zorlukları alt edebilmek için özel ekiplerini oluşturabilecekler. LEGO hayranları, şato ve şehir gibi LEGO’nun sevilen, ikonik alanlarını ziyaret edebilecekler. LEGO® Legacy: Heroes Unboxed’ın hikayesi, yıkılmış bir kasaba olan Piptown’da geçmektedir. LEGO kasabasının sakinleri, epik maceralara atılıp, stratejik savaşlara katılmalarının yanısıra kasabayı da tekrar inşa etmeleri istenilmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyuncular, büyücü Majisto, Chicken Suit Guy, Basil the Batlord, Commander Lord, Fitness Instructor ve efsanevi Captain Redbeard gibi farklı mini figürlerden oluşan yeni müttefiklerle tanışacaklar.

    Gameloft Toronto, yıllardır LEGO Group ile yakından çalışmanın yanısıra,  LEGO Vault’u ziyaret etmek için Billund, Denmark’a da seyahat etmiştir. Stüdyo, vintage LEGO kılavuzlarını inceleyerek, LEGO ruhunu oyuna taşıyabilmek  ve LEGO deneyimini oyunculara daha iyi sunabilmek için çok detaylı bir çalışma gerçekleştirmiştir.

    “LEGO Legacy: Heroes Unboxed, LEGO’nun nostaljik atmosferini klasik RPG öğeleri ile birleştiren eşsiz bir deneyim.” diyen Gameloft Başkan Yardımcılarından Thomas Aurick, “LEGO hayranları için geçmişten günümüze gelen mini figürleri oyun içerisinde yaşatmak istedik. Bu zamana kadar herhangi bir oyunda yer almayan mini figürlerin LEGO Legacy: Heroes Unboxed’ta oyuncular ile buluşacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.

     LEGO Group içerisinde yer alan LEGO Games Başkan Yardımcısı Sean McEvoy ise, “LEGO Legacy: Heroes Unboxed ile Vault içerisinde bulunan karakteri gün ışığına çıkartıyoruz. Gameloft, son 40 yıl içerisinde yaratılan mini figürlerin kendine özgü karakteristik özelliklerini, yeteneklerini ön plana çıkartma konusunda muhteşem bir iş çıkarttı. Eğlence, yaratıcılık ve mizahın karışımı olan bu oyun, mini figürlerle oynamanın kesinlikle en keyifli yolu!”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow