hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 Eskişehir imsakiyesi: Eskişehir sahur vakti saat kaçta, iftar saati ne zaman?

    2020 Eskişehir imsakiyesi: Eskişehir sahur vakti saat kaçta, iftar saati ne zaman
    expand

    Eskişehir sahur vakti 2020 yılı Ramazan imsakiyesi içerisinde paylaşıldı. Ramazan ayı boyunca oruç ibadetini yerine getirecek olan kişiler Eskişehir imsakiyesi ile oruç saatlerini öğrenebilecek. Peki, Eskişehir iftar vakti saat kaçta olacak ve oruç ne zaman açılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eskişehir Ramazan imsakiyesi il genelinde oruç ibadetini yerine getirecek kişiler tarafından kontrol ediliyor. 30 gün sürecek Ramazan ayı boyunca hangi ilde sahurun saat kaçta yapılacağı ve iftarın ne zaman olacağı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tespit edildi.

    Belirlenen vakitler Diyanet’in imsakiyesinde yerini aldı. Diyanet verilerinin esas alındığı cnnturk.com namaz vakitleri sayfası üzerinden de her ile ait ezan saatleri kontrol edilebiliyor. Peki, Eskişehir iftar ve sahur saatleri neler?

    ESKİŞEHİR SAHUR VAKTİ SAAT KAÇTA?

    Bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehirde ve Zonguldak’ta Ramazan ayının ilk günleri evlerde geçecek. Bu kapsamda Ramazan’ın ilk günü olan 24 Nisan 2020 Cuma günü il genelinde sahur vakti saat 04:28 olacak.

    ESKİŞEHİR İMSAKİYESİ İÇİN TIKLAYINIZ….

    ESKİŞEHİR İFTAR SAATİ VAKTİ NE ZAMAN?

    Oruç ibadetini yerine getiren kişilerin iftar yapacakları saat ise 19:52 olacak. Ezanın okunmasıyla birlikte niyetli olan kişiler oruçlarını açabilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer illerin iftar ve sahur saatleri için cnnturk.com’da yer alan Ramazan sayfası üzerinden illerin imsakiyelerini öğrenebilir ya da yine cnnturk.com’da bulunan namaz vakitleri sayfası üzerinden ezan saatlerini kontrol edebilirsiniz.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow