Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerdi! Doğal antibiyotik! Boğaz ağrısı, kronik bronşit ve alerjik astım için biçilmiş kaftan!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerdi! Doğal antibiyotik! Boğaz ağrısı, kronik bronşit ve alerjik astım için biçilmiş kaftan!

Son Güncelleme
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerdi Doğal antibiyotik Boğaz ağrısı, kronik bronşit ve alerjik astım için biçilmiş kaftan

Bitkiler, doğru yöntemlerle kullanıldığında birçok soruna iyi geliyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun üstüne basa basa önerdiği bir bitki var ki kronik bronşit ya da alerjik astımdan muzdarip olanlar için biçilmiş kaftan. Üstelik boğaz ağrısına da iyi geliyor. İşte deneyenlerin ‘Doğal antibiyotik’ diye tanımladığı hem kökleri hem de yapraklarıyla şifa olan o bitki...

Haberlerimizi Google’da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Haberlerimizi Google’da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.
Reklam
Reklam

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiye ettiği andız otu doğal bir antibiyotik görevi üstleniyor. Geleneksel tıpta özellikle solunum yolu ve sindirim sistemi için kullanılan şifalı bitkilerden olan andız otu; balgam söktürücü etkisi sayesinde öksürük, bronşit ya da boğaz tahrişinin hafiflemesine yardımcı olmaktadır.

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRMEYE KATKI SAĞLIYOR

Öte yandan içeriğinde bulunan antioksidan bileşenler vücudu serbest radikallere karşı koruyarak bağışıklığı güçlendirmeye katkı sağlar.

SİNDİRİM PROBLEMLERİNİN AZALMASINA YARDIMCI OLUYOR

Ayrıca mideyi rahatlatmakla kalmaz, gaz ve şişkinlik gibi sindirim problemlerinin azalmasına da yardımcı olur.

GÜNDE 2 KEZ TÜKETMEK YETİYOR

Bazı doğal bileşenleri sayesinde zararlı mikroorganizmalara karşı koruyucu etki gösteren andız otu çayının faydaları ise sayılamayacak kadar çok.

Bir tatlı kaşığı andız otunu bir bardak kaynar suyun için ekleyin. 15 dakika kadar demlenmeye bırakın ve sonrasında tüketin. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez tüketmeye uygundur.

Sıradaki
Haber