Son görülme özelliği Instagram içerisinde nasıl kapatılıyor?

Son görülme özelliği Instagram içerisinde nasıl kapatılıyor?

"Son görülme" özelliği Instagram kullanıcılarının büyük bir bölümünü rahatsız ederken sosyal medyada kullanıcı gizliliğinin azaldığı yorumları yapılmaya başlandı. DM adı verilen mesajlaşmaların yapıldığı kullanıcıların en son ne zaman aktif olduğunu görebilecek olan kullanıcılar bu sayede kişilerin aktif olup olmadığını belirleyebilecek. Peki, kişilere son görülme tarihini göstermek istemeyen kullanıcılar "Instagram son görülme" özelliğini nasıl kapatacak?

Instagram son görülme özelliği kapatma işlemleri üye kaybı yaşamak istemeyen Instagram tarafından kullanıcıların bilgisine sunuldu. Whatsapp ve Facebook gibi uygulamalarda mevcut olan durumun aynısının önümüzdeki günlerde Instagram için de uygulanacağı duyuruldu. Peki, son görülme tarihini hiç kimse ile paylaşmak istemeyen kullanıcılar bu özelliği nasıl kapatacak? İşte aşama aşama "Instagram son görülme" özelliğini etkisiz hale getirme...

INSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

  • Hesabınıza giriş yapın
  • Profilinize tıklayın ve sağ üst bölgede bulunun 3 noktayı açın
  • Seçenekler başlıklı sayfanın orta kısımlarında "Hareket durumunu göster" özelliğini kapatın
  • Bu özelliği kapatmanızın ardından son görülme tarihiniz kapalı olacak ancak özelliği kapattığınız için siz de başka kullanıcıların son görülme tarihlerini göremeyeceksiniz
  • Kapatılan buton aktif hale getirildiğinde ise tekrardan kullanıcılarınızın en son aktif oldukları zamanı görebilirsiniz.

INSTAGRAM HESAP ONAYLATMA NASIL YAPILIR?

{$ nextTitle $}
{$ item.Title $}
{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}
{$ item.Title $}
{$ item.Title $}
{$ item.Title $}
ilgili haberler
 
LG
MD
SM
XS