hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 Super Bowl’u kim kazandı? (New England Patriots - Los Angeles Rams maç sonucu)

    2019 Super Bowl’u kim kazandı (New England Patriots - Los Angeles Rams maç sonucu)
    expand

    Super Bowl 2019 yılında New England Patriots ve Los Angeles Rams’i karşı karşıya getirdi. Devasa reklam gelirlerinin elde edildiği gecede kazanan takım farklı bir galibiyet elde etti. Peki, Super Bowş’u bu sezon kim kazandı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    New England Patriots - Los Angeles Rams Super Bowl mücadelesi sporseverleri ekran başına kilitledi. Türkiye’den de birçok sporseverin gece yarısı oynanan karşılaşmayı takip ettiği düşünülüyor. İşte Super Bowl’da bu sezon yaşananlar…

    New England Patriots ve Los Angeles Rams'i karşı karşıya getiren mücadeleyi, 13-3'lük üstünlükle Patriots kazandı.

    Pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 02.30'da ABD'nin Georgia eyaletinin Atlanta kentinde bulunan 71 bin kapasiteli Mercedes-Benz Stadyumu'nda oynanan Super Bowl 2019 mücadelesinde Los Angeles Rams ve New England Patriots takımları karşı karşıya geldi.

    REKLAM GELİRİ DUDAK UÇUKLATTI

    Bu yıl gerçekleştirilen mücadeleyi canlı yayınlayan CBS kanalı, yaklaşık 4 saat canlı yayınladığı etkinlik boyunca gösterdiği 30 saniyelik her reklam için 5,1 ila 5,3 milyon dolar arasında ücret talep etti.

    Geçen sene Super Bowl'u yayımlayan NBC kanalının 30 saniyelik her reklam için ortalama 5,24 milyon dolar aldığı ve etkinlikten elde ettiği toplam reklam gelirinin 414 milyon dolara ulaştığı belirtiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow