hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Brezilya'da sakatlık şoku! İki yıldız Dünya Kupası'nı kapattı

    Brezilyada sakatlık şoku İki yıldız Dünya Kupasını kapattı
    expand

    Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda son 16 turuna katılmaya hak kazanan Brezilya, beklenmedik iki sakatlık haberiyle sarsıldı. İşte Brezilya Teknik Direktörü Tite'yi sarsan iki sakatlık...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 Dünya Kupası'nda heyecan giderek artıyor. Grup aşamalarının tamamlanmasının ardından, ilk iki sırayı alan takımlar Son 16 Turu'na katılmaya hak kazandı. Takımlar bir yandan yoğun maç temposuyla mücadele ederken bir yandan da beklenmedik sakatlıklarla başa çıkmaya çalışıyorlar. Turnuvanın en büyük favorilerinden biri olarak gösterilen Brezilya iki oyuncusunu kaybetti.

    Brezilyada sakatlık şoku İki yıldız Dünya Kupasını kapattı

    Kamerun maçında dakikalar 54'ü gösterdiğinde bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alex Telles sakatlık yaşadı. Başarılı oyuncu oyuna devam edemezken yerine Marquinhos girdi.

    Brezilya bir sakatlık şoku da 64. dakikada yaşadı. Mücadeleye ilk 11'de başlayan Gabriel Jesus, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Yıldız isim yerini Pedro'ya bıraktı.

    KÖTÜ HABER GELDİ

    Bugün gerekli muayeneleri yapılan iki isimden kötü haber geldi. Alınan bilgilere göre, Alex Telles ve Gabriel Jesus, Dünya Kupası'nın geri kalanında forma giyemeyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Brezilyada sakatlık şoku İki yıldız Dünya Kupasını kapattı

    ARSENAL'DE BÜYÜK ÇIKIŞ YAPTI

    Sezon başında 52 milyon Euro karşılığında Manchester City'den Arsenal'e transfer olan Gabriel Jesus gösterdiği performansla İngiliz ekibinin Premier Lig'deki liderliğinde büyük pay sahibi oldu. 25 yaşındaki oyuncu Premier Lig'de sahaya çıktığı 14 maçta beş kez gol sevinci yaşarken altı kez de asist yapma başarısı gösterdi.

    Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alex Telles ise sezon başında İspanya La Liga'dan Sevilla'ya kiralık olarak gönderilmişti.  29 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sahaya çıktığı 13 maçta iki kez asist yapmıştı.

    (Fanatik)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow