hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kamerun 3-3 Sırbistan MAÇ ÖZETİ

    Kamerun 3-3 Sırbistan MAÇ ÖZETİ
    expand

    Katar 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Kamerun ile Sırbistan, 3-3 berabere kaldı. Geri dönüşlere sahne olan 6 gollü düelloda eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, oyunun çehresini değiştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Kupası G Grubu'nda ilk maçlarından puan ayrılan Kamerun ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Kamerun, 29. dakikada Castelletto'nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının böyle bitmesi beklenirken Sırbistan'dan uzatma dakikalarında peş peşe goller geldi. 45+1'de Pavlovic ile beraberliği yakalayan Sırbistan, 45+3'te Milinkovic-Savic'in golüyle 2-1 öne geçti. İlk yarı Sırbistan üstünlüğüyle tamamlandı.

    İkinci yarıya da hızlı başlayan Sırbistan, 53. dakikda Aleksandar Mitrovic'in ağlara gönderdiği golle farkı 2'ye çıkardı. 55. dakikada Kamerun'da eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar oyuna girdi. Bu dakikadan sonra Kamerun yeniden maça tutunurken tecrübeli forvet 63. dakikada skoru 3-2'ye getirdi. 66. dakikada Aboubakar bu kez asist yaparken Choupo-Moting maça dengeyi getirdi.

    Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-3 sona erdi. Bu skorla her iki takım da G Grubu'ndaki ilk puanlarıyla tanıştılar.

    Beşiktaşlı Georges-Kevin Nkoudou, maçta 9 dakika süre aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow