hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tunus 1-0 Fransa MAÇ ÖZETİ

    Tunus 1-0 Fransa MAÇ ÖZETİ
    expand

    2022 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda oynanan 3'üncü ve son maçların ardından Fransa 6 puan ve averajla lider, Avustralya ise aynı puanla grubu 2'nci sırada tamamlayarak son 16 turuna kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Zelanda Futbol Federasyonu'ndan Matthew Conger'in düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Tunus, 58'inci dakikada Wahbi Khazri'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti.

    Karşılaşmada başka gol olmayınca Tunus sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Fransa grubu 6 puan ve averajla lider, Tunus ise 4 puanla 3'üncü sırada tamamladı.

    Grubun aynı saatte başlayan diğer karşılaşmasında ise Avustralya ile Danimarka, Al Janoub Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı Cezayir Futbol Federasyonu'ndan Mustapha Ghorbal yönetti. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Avustralya, 60'ıncı dakikada Mathew Leckie'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Avustralya, Danimarka'yı 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Avustralya grubu 6 puan ve averajla 2'nci, Danimarka ise 1 puanla son sırada bitirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow