Ertuğrul Doğan’dan Filistin eylemi için Trabzonsporlulara çağrı

Ertuğrul Doğan’dan Filistin eylemi için Trabzonsporlulara çağrı
Kaynak:Cnnturk.com

Ertuğrul Doğan, 1 Ocak’ta düzenlenecek olan yürüyüş için camiaya seslendi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Milli İrade Platformu tarafından Filistin'deki katliama "dur" demek için 1 Ocak'ta Galata Köprüsü'nde düzenlenecek yürüyüş için destek çağrısında bulundu.

Ertuğrul Doğan’dan Filistin eylemi için Trabzonsporlulara çağrı

Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin'i unutmuyoruz" sloganıyla kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan video aracılığıyla camiaya mesaj veren Doğan; şu ifadeleri kullandı:

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

"Ateşkes dediler ama Gazze'de sabahlar hala bombalarla doğuyor. Bu bir yürüyüş değil, bu bir duruş. Trabzonspor camiası olarak zulmün karşısında mazlumun yanındayız. Tüm camiamızı, taraftarlarımızı 1 Ocak sabahı 08.30'da Galata Köprüsü'nde buluşmaya çağırıyorum. Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin'i unutmuyoruz."

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber