2. Lig ekibi çekilme kararı aldı

2. Lig ekiplerinden Menemen FK, ligden çekildiğini duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kulübün başkanı Bilgin Tokul, yazılı açıklamasında "sadece ekonomik değil manevi anlamda da yalnız kaldıklarını" belirtti.
İyi niyetli girişimler, destek arayışları ve çözüm çabalarına rağmen Menemen Futbol Kulübü'nün ayakta kalmasını sağlayacak şartların oluşmadığını aktaran Tokul, açıklamasında "Bu nedenle üzülerek ifade ediyoruz ki Menemen Futbol Kulübü'nü ligden çekme kararı artık bir tercih değil, içinde bulunduğumuz şartların bize dayattığı acı bir zorunluluktur. Hiçbir başkan, hiçbir yönetici, 100 yıla yaklaşan bir kulübün tarihine böyle bir karar yazdırmak istemez ama bazen insanın gücü, omuzlarına yüklenen yükü taşımaya yetmez." ifadelerine yer verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Galatasaray tribünleri 'istifa' diye bağırdı! Nihat Kahveci: Rakip 15 kat daha fazla transfer yaptı

Vincenzo Italiano, Beşiktaş ile Avrupa’da tarihe geçti

GALATASARAY - ÇORUM FK MAÇI HANGİ KANALDA? Süper Lig Açılış Maçı Galatasaray Çorum FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte Muhtemel 11'ler

SÜPER LİG BUGÜN MÜ BAŞLIYOR? Trendyol Süper Lig Ne Zaman Başlıyor? İlk Maç Kimin? İşte TFF İlk Hafta Fisktürü...

Fenerbahçe’de Romelu Lukaku için imza töreni gerçekleştirildi: Türkiye benim ikinci evim
