Deplasman golcüsü Tammy Abraham! En erken golü attı...

Beşiktaş’ın İngiliz forveti Tammy Abraham, Antalyaspor filelerini 1 dakika 39 saniyede havalandırdı.
Siyah-beyazlılarda Fenerbahçe derbisinde ilk kez kulübede oturan Abraham, Antalya deplasmanında 11’e geri döndü ve daha 2. dakikada skoru 1-0 yaptı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 5. golüne ulaşan 27 yaşındaki yıldız, bu gollerin 4’ünü deplasmanda kaydetti. Toplam 17 resmi maçta 10 kez fileleri havalandıran Abraham, aynı zamanda siyah-beyazlıların bu sezon Süper Lig’deki en erken golünü (01:39) Antalyaspor’a attı.
SALİH SAKATLIK NEDENİYLE OYUNA DEVAM EDEMEDİ
Orkun Kökçü’nün cezası nedeniyle Antalya’da ilk 11’de görev alan Salih Uçan, 40. dakikada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Tedavisi saha kenarında yapılan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasına kadar oyunda kaldı ancak ikinci yarının hemen başında yerini Kartal Kayra Yılmaz’a bıraktı. Salih’in kas ödemi teşhisiyle sahadan çıktığı belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Fırat Aydınus: Fenerbahçe’nin iki penaltısı verilmedi! Yabancı VAR, herhalde dizi izliyordu

GENÇLERBİRLİĞİ - FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTER? Sarı - lacivertliler, Süper Lig'de sezonu açıyor! Yapay zekadan olay skor tahmini

'Bu yangını Osimhen söndüremez' | Spor yazarları, Galatasaray'ın puan kaybını değerlendirdi

Galatasaray tribünleri 'istifa' diye bağırdı! Nihat Kahveci: Rakip 15 kat daha fazla transfer yaptı

Vincenzo Italiano, Beşiktaş ile Avrupa’da tarihe geçti
