Derbide kart yağmuru! Yıldızlar cezalı duruma düştü

Derbide kart yağmuru! Yıldızlar cezalı duruma düştü
Kaynak:Cnnturk.com

Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde sarı kartların ve cezalı duruma düşen oyuncuların sayısı dikkat çekti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Rams Park’ta oynanan dev derbi gergin başladı ve aynı şekilde devam etti. 

Derbide kart yağmuru Yıldızlar cezalı duruma düştü

Henüz 6’ncı dakikada yaşanan tartışma sonrası Uğurcan Çakır ile Jayden Oosterwolde, sarı kart gördü.

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Galatasaray’ın penaltı beklediği ancak Hakem Yasin Kol’un oyunu devam ettirdiği 24’üncü dakikada ise Fenerbahçe’de Archie Brown ve Ederson, itirazları sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı. 

Derbide kart yağmuru Yıldızlar cezalı duruma düştü

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ederson, 62'de Galatasaray'ın kazandığı penaltının ardından kalesine geçmedi ve ikinci sarı kartla kırmızı görerek oyundan atıldı. 

Devamında Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Matteo Guendouzi, Mert Müldür ve Victor Osimhen de sarı kart gören oyuncular kervanına katıldı. 

Derbide kart yağmuru Yıldızlar cezalı duruma düştü

Sarı-kırmızılılarda Uğurcan; sarı-lacivertlilerde Brown, Ederson, Guendouzi ve Mert Müldür ise gelecek hafta cezalı duruma düştü.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber