Galatasaray, Osimhen’i kolay bırakmayacak! İşte istenen astronomik rakam...
Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Victor Osimhen için Avrupa devleri sıraya girdi. Galatasaray ise Nijeryalı golcü için astronomik bir transfer bedeli belirledi.
Galatasaray'ın golcüsü Victor Osimhen, hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Attığı gollerle sarı-kırmızılıları sırtlayan Nijeryalı yıldız, Avrupa devlerinin radarına yeniden girdi.
2025-2026 sezonuna da etkileyici bir başlangıç yapan 26 yaşındaki golcü, sezon başında birçok kulübün ilgisine rağmen Galatasaray’a imza atmıştı. Ancak Avrupa’dan gelen yoğun ilgi yeniden artarken, sarı-kırmızılı yönetim yıldız futbolcunun bonservis bedelini belirledi.
Türkiye Gazetesi’nin haberine göre Galatasaray, Victor Osimhen için 140 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeyecek. Yönetim, bu bedelin altındaki rakamları masaya bile yatırmayacak.
Galatasaray ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan Osimhen, bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 9 maçta 6 gole doğrudan katkı yaptı. Takımının hücum hattında kilit rol oynayan Nijeryalı futbolcu, istikrarlı performansıyla Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barcelona, finansal sıkıntılara rağmen Osimhen’i transfer listesine ekledi. Bununla birlikte PSG’nin de yıldız golcü için durumu yakından takip ettiği belirtiliyor. Ancak Galatasaray’ın talep ettiği yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi oldukça zor görünüyor.