Gaziantep FK'da İsmet Taşdemir'in yerine gelecek isim belli oldu

Gaziantep FK, Süper Lig'in yeni sezonunda ilk teknik direktör değişikliğine giden kulüp oldu. Sezona üst üste 3-0'lık yenilgilerle başlayan Kırmızı-Siyahlılar, teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayırma kararı aldı. İddialara göre, Taşdemir'in koltuğuna Burak Yılmaz getirilecek.
Lige Galatasaray karşısında iç sahada aldığı 3-0'lık mağlubiyetle başlayan Gaziantep FK, ikinci haftada Konyaspor deplasmanında da aynı skorla sahadan yenik ayrılmıştı. Bu sonuçların ardından teknik direktör İsmet Taşdemir ile yolların ayrıldığı öne sürüldü.
BURAK YILMAZ İDDİASI
Kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmese de, İsmet Taşdemir’in yerine Burak Yılmaz’a teknik direktörlük için resmi teklif yapıldığı konuşuluyor.
İsmet Taşdemir, daha önce Bodrum FK’yı TFF 2. Lig’den Süper Lig’e taşıyarak önemli bir başarı elde etmiş ve Selçuk İnan’ın ardından Gaziantep FK’nın teknik direktörlüğüne getirilmişti.
GAZİANTEP’TEKİ KISA SÜRELİ GÖREV
Taşdemir’in Gaziantep FK macerası yalnızca iki maç sürdü. Konyaspor mağlubiyeti sonrası MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşdemir, “İlk maça kıyasla daha fazla pozisyon bulduk, ancak son vuruşlarda etkisiz kaldık. Mücadelemizi sahaya yansıttık, ama bu yeterli olmadı” ifadelerine yer vermişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


SAMSUNSPOR - AEK ATİNA MAÇI SAATİ VE KANALI | UEFA Konferans Ligi Samsunspor - AEK Atina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Trabzonspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Beşiktaş’ta Trabzonspor mesaisi sürüyor

Fenerbahçe'de ayrılık! İrfan Can Eğribayat'a teklif var...

Beşiktaş, transferde Fenerbahçe'nin eski yıldızı için harekete geçti!
