Güiza oku elinde dolaşıyor

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Daniel Güiza, ilk sezonunu geçirdiği Getafe'de tekrar formuna girdi. Levante maçında 1 gol atıp 1 de asist yapan oyuncuya İspanyol basını övgü yağdırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de sadece yedek başladığı 3 maçta forma giyen ve 1 golü bulunan Güiza, Getafe'de takımının en önemli oyuncularından biri haline geldi. La Liga'da şimdiye kadar 11'i ilk 11 ve 7'si yedeklerden olmak üzere toplam 18 maçta forma giyen Güiza, 3 gol atıp, 2 asist yaptı.
Bu arada, 31 yaşındaki futbolcu, Getafe'deki performansıyla her geçen gün İspanyol basınından daha çok övgü alıyor.
Basında, La Liga'nın süpriz takımlarından Levante'yi evinde 2-1 yenme başarısını gösteren Getafe'de 1 gol atan, diğer golde de büyük payı bulunan Güiza için "Karambolden bir gol attı ama çok iştahlı gözüküyor. Güiza, okunu bir kez daha çıkardı" diye yazıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım ile Ali Koç buluşuyor! Fenerbahçe'de kongre için toplanan imza belli oldu...
Juventus'tan resmi açıklama geldi! Victor Osimhen için sevindiren sözler...
Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni transfere yol göründü...
Fenerbahçe, Eyüpspor mesaisine başladı
Burak Yılmaz, Galatasaray'ın başarısındaki sırrı açıkladı