Jhon Duran, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Jhon Duran, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Jhon Duran'la olan görüşmeleri ilerletti. Kolombiyalı yıldız, sarı-lacivertliler için İstanbul'a doğru yola çıktı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Jhon Duran'ın transferi konusunda oyuncu ve takımı Al Nassr ile anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertliler önümüzdeki saatlerde futbolcuyu İstanbul'a getirecek. Ocak ayında 77 milyon Euro bedelle Aston Villa'dan Al Nassr'a imza atan ve 18 maçta 12 gol kaydeden oyuncunun, 16.00 gibi Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor.

Fabrizio Romano’nun haberine göre, Kolombiyalı golcü Jhon Duran, Fenerbahçe’nin sunduğu yıllık 10 milyon Euro’luk maaşı kabul etti. Al Nassr'daki maaşının aynısına 'Evet' 21 yaşındaki forvet, sarı-lacivertlilerle 1 yıllık kiralık sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a geliyor. Duran’ın sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber