Recep Uçar: Güzel bir sonuç aldık

Recep Uçar, takımı Çaykur Rizespor’un Antalyaspor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirdi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Recep Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Mücadeleye çok iyi başladıklarına dikkat çeken Uçar, "10. dakikada penaltı pozisyonuyla Laçi ile öne geçtik. Son 15 dakikalık bölümü daha sabırlı, kontrollü oynamak istiyorduk ama çok fazla bireysel hata yaptık. Basit pas hataları yapmamız olgun atakları sonlandırmamızı engelledi. İyi mücadele ettik. Güzel bir sonuç aldık. Gerçekçi konuşmak gerekirse kazanmamıza rağmen belki de son iki maçın futbol kalitesi olarak altında kaldık” dedi.

İkinci devreye ilişkin düşüncelerini ise deneyimli teknik adam, şu ifadelerle dile getirdi:
"Daha kontrollüydük, daha net kenarlara indik. Maçın genelinde 5-6 pozisyon ürettiğimiz ve ilk yarıda direkten dönen top dışında rakibe de çok pozisyon vermediğimiz bir karşılaşma oynadık. Ama neticesinde de belki bugün her şeyden de önemli olan, ilk defa üst üste galip gelerek gol yemeden kazanarak bugün taraftarlarımızı mutlu ettik. Ben bundan dolayı bu sonucun ana aktörleri olan bütün oyuncularımı canıgönülden kutluyorum. Sonradan oyuna giren oyuncular da inanılmaz bir direnç gösterdi. Maçın son 15 dakikasında özellikle rakip çok fazla risk aldı. Çift santrfora döndüler, arkada üçlüye döndüler. O bölümde dahi inanılmaz geçişler yakaladık. İstediğimiz gibi sonlandıramadık ama kalemizi gole kapatmak için gerçek manada çok ciddi efor ortaya koyduk. Neticesinde de şükürler olsun, bugün buradan mutlu ayrılıyoruz. Taraftarımızı mutlu ettik. Günün sonunda 30 puanla bir iki basamak daha yukarıya çıktık. Ligin alt tarafından biraz daha uzaklaşarak rahat nefes aldığımızı söyleyebilirim."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Camavinga'nın Galatasaray'dan maaş talebi şaşırttı! Görüşmeler sürüyor...

Kuyt ve Volkan, Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Aziz Yıldırım'dan teknik ekip kararı...

Ferdi Kadıoğlu, Dünya Kupası öncesi değerlendirmede bulundu: Önceliğimiz...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ilk transferini açıklamaya hazırlanıyor

Galatasaray, Jhon Duran transferinde kritik maddeyi masaya koydu

