Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ta yeniden yükselişe geçmeye hazır

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi dikkatler genç santrfor Semih Kılıçsoy’a çevrildi. Geçen sezonu İtalya Serie A ekibi Cagliari’de kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki milli futbolcu, siyah-beyazlılara geri döndü. İtalyan kulübü, Semih’in satın alma opsiyonunu kullanmadı.
Cagliari formasıyla 25 maçta görev alan ve 4 gol kaydeden Semih Kılıçsoy, İtalya macerasında önemli deneyim kazandı. Özellikle güçlü savunmalara karşı verdiği mücadeleyle fiziksel ve taktiksel açıdan ciddi gelişim gösterdiği belirtiliyor.
TRT Spor'un haberine göre; Serie A’da edindiği tecrübeyle olgunlaştığını ifade eden genç santrfor, yeni sezonda Beşiktaş’ta yeniden parlamak ve eski formuna dönmek istiyor. Siyah-beyazlı formayla çıkış yaptığı dönemde Avrupa’nın radarına giren Semih, 2028’e kadar süren sözleşmesi kapsamında daha fazla sorumluluk almak ve düzenli forma şansı bularak yükselişe geçmek hedefinde.
İtalya’da dil becerisini de geliştiren Semih Kılıçsoy’un, teknik direktör Vincenzo Italiano ile iletişim kurma konusunda artık daha avantajlı olacağı ifade ediliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Aziz Yıldırım gaza bastı! Fenerbahçe'de transfer hareketliliği: Uçaklar peş peşe kalkacak

Galatasaray, Jhon Duran transferinde kritik eşiği aştı

Fenerbahçe, Greenwood için atak yaptı: Teklif 40 milyona çıktı

Dirk Kuyt: Buraya geri gelme fırsatını yakaladığım için minnettarım

Fenerbahçe’de hazırlıklar sürüyor

