Son dakika... Emre Kılınç'a 5 talip birden!
Sarı kırmızılılarda istediği forma şansını bulamayan Emre Kılınç'a, Süper Lig'den talipler çıktı. Yıldız futbolcuya şu ana kadar 5 kulüp talip oldu. Öte yandan Emre Kılınç'ın transferi için bonservis ödemeyi kabul eden ekiplerin de olduğu ifade edildi.
Marcao ve Kerem'e Avrupa'dan teklifler alan Galatasaray'da iç transferde ise ilgi gören isim Emre Kılınç... (Fotomaç)
DG Sivasspor, Göztepe ve GZT Giresunspor'un aralarında yer aldığı 5'ten fazla Süper Lig ekibinin ara transfer döneminde Emre'yi istediklerini bildirdi.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
Emre Kılınç için bonservis ödemeye hazır kulüplerin de olduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray cephesi, Emre'yi göndermeye sıcak bakmıyor.
27 yaşındaki solak futbolcu sezonun ilk yarısında istediği süreleri alamasa da 4 gol, 1 asistlik skor katkısında bulundu.