Son dakika... Rivaldo: Mourinho Brezilya'ya gelebilir

Barcelona Efsanesi Rivaldo, Jose Mourinho'nun Tottenham'dan sonraki durağının Brezilya olabileceğine dair duyum aldığını söyledi.
Eski Barcelona yıldızı Rivaldo, yakın arkadaşı olduğunu belirttiği Jose Mourinho'nun Brezilya'da bir takım çalıştırmaya yakın olduğunu söyledi.Rivaldo verdiği röportajda Mourinho ile ilgili bir soru sorulması üzerine verdiği cevapta "Jose harika bir arkadaştır. Onun artık bir şeyler kanıtlayacak bir durumu kalmadı. Mükemmel bir teknik direktör." yanıtını verdi. Portekizli menajerin yeni işi ile ilgili ise bir duyum aldığını belirten Rivaldo, "Yeniden bir takımla anlaşacaktır. Duyduğuma göre Brezilya'dan bir kulüple anlaşabilme ihtimali var. Yıllarca Avrupa'da çalıştıktan sonra Brezilya deneyimi onun için ilginç olabilir" sözlerini kullandı.
Jose Mourinho 17 ay kaldığı Tottenham teknik direktörlüğünde 1.64 puan ortalaması yakalayarak kariyerinin en düşük ortalamasını tutturmuştu. Mourinho'nun ayrıca sözleşmesinin sonuna gelmeden gönderildiği için yaklaşık 40 milyon euro tazminat alacağı konuşuluyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Arda Güler ayağının tozuyla İspanyol basınına konuştu! Tam sayfa manşet...
Arda Güler, kendisine sataşan Dominik Szoboszlai'e tokat gibi cevap verdi: 6 gol yetmedi mi?
Jose Mourinho, eski yardımcısı Morais ile bu kez rakip olacak
Szoboszlai - Arda Güler tartışması sosyal medyaya yansıdı! Macar futbolcunun yorumu gündem oldu...
Türkiye A Milli Futbol Takımımızın, 2026 Dünya Kupası Avrupa Kıtası elemelerindeki rakipleri belli oldu