Taylan Bulut, Beşiktaş’taki hedeflerini açıkladı

Beşiktaş’ın yeni sağ beki Taylan Bulut, kulübün resmî internet sitesi aracılığıyla duygu ve düşüncelerini aktardı.
Beşiktaş’tan Schalke 04’ten transfer ettiği Taylan Bulut, siyah-beyazlı kulübün iletişim kanallarına konuştu.
Beşiktaş’a imza attığı için çok mutlu olduğunu belirten Taylan, "Büyük bir kulüpteyim. Çok mutluyum. Beşiktaş hakkında sadece iyi şeyler duydum ve hemen 'oraya gideceğim' diye düşündüm. Transfer görüşmeleri iyi geçti. Çünkü teknik direktör bana doğrudan güven verdi ve kendimi güvende hissettim. Beşiktaş forması da çok güzel. Seviyorum ve beğeniyorum. ifadelerini kullandı.
Kartal’ın eski oyuncularıyla da konuştuğunu söyleyen Taylan, "Kenan Karaman ve Loris Karius ile konuştum. İkisi de burada oynadı ve sadece güzel şeyler anlattı. Her zaman yüzde yüzümü vereceğim. Mümkün olduğunca çok forma giymeyi ve şampiyon olmayı diliyorum. Taraftarlarımız için her şeyimi vereceğim. Sezonun nasıl geçeceğine bakacağız” dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU: UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Kura Çekimi Sonucu Ne oldu? Beşiktaş'ın Rakibi Kim Oldu?

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Kura Sonucu Ne Oldu? Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu Kurası Nereden İzlenir?

TRANSFER HABERİ | Fenerbahçe, stoperini İtalya’da buldu

Fenerbahçe'de Talisca belirsizliği

Galatasaray’dan Napoli’ye sert duruş: İki yıldız için 85 Milyon euroluk paket fiyat

