hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 yılında beklenen en lüks akıllı saatler!

    2017 yılında beklenen en lüks akıllı saatler
    expand

    2017 yılında duyurulması beklenen çok sayıda cihaz var. Bu galerimizde beklenen ve lüks sınıftaki 5 akıllı saati sizler için derledik.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz haftalarda Android Wear 2.0 duyuruldu. Çok sayıda iyileştirme içeren yeni sürüm, Google’ın Anroid Wear’lı cihazları hala önemsediğinin en önemli göstergesi. Genel itibariyle akıllı saat satışları beklenen seviyede olmasa da lüks markalardan bu yıl önemli ürünler bekleniyor.

    Tasarımı ve markasıyla dikkat çekecek ürünler önümüzdeki aylarda resmi olarak duyurulacak. Peki hangi lüks üreticiler bu yıl akıllı saat üretecek? Cevabını ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz.

    İlerleyen sayfalarda 2017 yılında beklenen ve en dikkat çekici akıllı saatleri bulabilirsiniz. Bu saatlerin en önemli ortak özelliği Android Wear 2.0 ile kutularından çıkacak olmaları ve lüks sınıfta yer almaları.

    2017-luks-akilli-saatler-1

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Movado Connect

    Galerimizin ilk konuğu Movado markasının Connect isimli modeli. Saatin 100 farklı saat arayüzü (watchface) desteklemesi bekleniyor. Android Wear 2.0 ile kutusundan çıkacak olan üründe NFC, GPS ve aktivite takibi yapmasını sağlayan sensörler yer alacak. Suya ve toza karşı dayanıklılık sunan IP sertifikası da beklenen özellikler arasında. Saatin 495 dolarlık fiyat etiketiyle Ağustos ayı itibariyle tüketicilerle buluşması bekleniyor.

     

    2017-luks-akilli-saatler-2

    Tommy Hilfiger TH24/7You

    Lüks giyim ve aksesuar markası Tommy Hilfiger, saat konusunda ikinci denemesini bu yıl yapacak. Geçtiğimiz yıl ilk akıllı saatini duyuran markanın bu yıl modelini güncellemesi bekleniyor. Buradaki en önemli fark, markanın spor versiyonuna ek olarak klasik çelik kordonlu bir opsiyon sunması.

    Yine Android 2.0 ile beklenen ürünün fiyatının 300 dolar seviyesinde olacağı tahmin ediliyor. NFC konusunda net bir bilgi bulunmuyor ancak dahili GPS ve vücut aktivitelerinin takibi için gerekli sensörler bu saatte de yer alacak.

    2017-luks-akilli-saatler-3

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hugo Boss Touch

    Bir başka lüks sınıftaki marka olan Hugo Boss, akıllı saati ile 2017 yılında karşımıza çıkacak. Hugo Boss’un Touch isimli akıllı saatinin 399 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. NFC, GPS ve önceki modellerde belirttiğimiz sensörler konusunda Touch isimli saatin bir eksiği yok. Söz konusu model hakkındaki bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı.

    2017-luks-akilli-saatler-4

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Guess Gc ve Connect

    Bir diğer lüks marka olan Guess, iki marka model ile bu yıl karşımıza çıkabilir. Connect ve Gc olarak adlandırılan modeller arasındaki en önemli fark sportif ve klasik görünüm sunmaları.

    Özellik olarak diğer popüler akıllı saatlerden bir eksiği olmayan modellerin en ayırt edici özelliği, Samsung’un kullandığı hareketli bezele sahip olması. Bezel, saatin üst tarafında yer alan ve çevrilerek saatin kullanımını kolaylaştıran bir halka. Aynı zamanda Guess markası tıpkı Apple tarafında olduğu gibi çok sayıda renk ve kordon seçeneği sunmasıyla öne çıkıyor. Modellerin en uygun fiyatlı olanı 300 dolar seviyesinde olacak. Ne kadar yükseğe çıkabileceği ise henüz bilinmiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017-luks-akilli-saatler-5

    Diesel On

    Listemizin son konuğu Diesel markasının On isimli modeli. Diesel On ile ilgili en çok dikkat çeken nokta, saatin sadece renk ve kordon seçenekleri değil aynı zamanda farklı kasa / gövde yapıları da sunması. Yani aynı teknik özelliklere sahip modelin farklı gövdeleri bulunuyor.

    325 dolardan başlayan fiyat etiketiyle dikkat çeken Diesel On, yüksek çözünürlüklü AMOLED ekran paneline sahip. Qualcomm Snapdragon Wear 2100 yongasından güç alan saat çelik kordon seçeneğine de sahip.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow