hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 Model Nokia 6 birkaç gün önce lanse edildi

    2018 Model Nokia 6 birkaç gün önce lanse edildi
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Nokia’nın henüz birkaç gün önce duyurduğu Nokia 6 (2018) ve geçtiğimiz yıl tanıtılan Nokia 7 için Android Oreo güncellemesi dağıtılmaya başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hareketli geçen CES 2017 günleri arasında kendine yer bulmaya çalışan Nokia 6 2018, sözünü aldığı güncellemeyi hızlı şekilde edindi. Android 7.1.1 Nougat ile geleceği bildirilen akıllı telefon, 5 Ocak’taki tanıtımının ardından satışa çıkmaya da hazırdı. HMD Global, konuyla ilgili sürpriz bir adım atarak tamamlanan Oreo sürümünü yeni nesil Nokia 6 ve 2017 çıkışlı Nokia 7’ye göndermiş oldu. Yeni nesil telefon, Snapdragon 630 işlemci, 5.5 inç Full HD ekran gibi detaylarıyla dikkat çekiyor. Öte yandan söz konusu güncelleme, şirket tarafından böyle duyuruldu:

    Android Oreo geliyor, birlikte Oreo yiyelim! Bugün yeni Nokia 6 ve Nokia 7 için Android 8.0 resmen duyuruldu. Hız artışı, daha akışkan arayüz, gelişmiş uygulama yönetimi, daha düşük güç tüketimi ve yeni özellikler bizleri bekliyor. Önceki nesil Nokia 6 ise çok yakında alacak, biraz sabır rica ediyoruz.

    Nokia’nın Android’le geri dönüşünün ardından sağlanan yazılım desteği takdir edilesi düzeyde. İlk aşamada tüm telefonları için Oreo’yu getireceğini belirten şirket sözlerini bir bir tutuyor ve bunu rakiplerinden hızlı başarıyor. Elbette telefonlarının güncel olması ve az sayıda olması da şirkete bir avantaj sağlıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow