hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 Ekim ayında en çok o uygulamalar indirildi

    2020 Ekim ayında en çok o uygulamalar indirildi
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Araştırma şirketleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, en çok indirilen uygulama belli oldu. İşte merak edilen bütün detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Küresel çapta önemli işler başaran Sensor Tower, herkesin çok şaşıracağı en çok indirilen uygulama araştırması yaptı. Bugüne kadar milyonlarca uygulama indirilse bile hangisinin en çok indirildiği hep merak edilmiştir. Google Play Store ve App Store üzerinden yapılan araştırmalar sonucunda, gerçekler ortaya çıktı.

    Muhtemelen en çok indirilen uygulama denilince akıllara İlk başlarda Facebook ve diğer uygulamalar geliyordur. Ancak bu sefer en fazla kullanılan uygulama TikTok oldu.

    Yapılan araştırmalar sonucunda, 2020 yılının Ekim ayında en fazla TikTok platformunun indirildiği görüldü. TikTok uygulamasının hemen ardından WhatsApp en fazla indirilen ikinci uygulama oldu.

    Genel olarak bakıldığında listenin zirvelerinde Facebook ve ona bağlı olan platformlar yer alıyor. Buna ek olarak; Zoom ve Telegram uygulamalarının iyi bir çıkış yakaladığı ifade edilebilir.

    WhatsApp uygulamasının bu kadar fazla üst sırada yer alması sektöre yeni katılan akıllı telefonlardan kaynaklanıyor. Bu cihazlar, uygulamayı indirdiklerinde sıralamanın üstünde yer almasını sağlıyor. Böylece uzun bir süre yerini korumayı başarıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uygulamalar içerisinde; Snapchat yine büyüyenlerden. Şirket en fazla indirilen uygulamalardan olmayı başardı. Bu durum onun ilerleyen zamanlarda zirvelere doğru yükselmesini sağlayabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow