hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 model iPhone modellerinde şaşırtan sürpriz!

    2018 model iPhone modellerinde şaşırtan sürpriz
    expand
    KAYNAKAli Yavuz Şahin

    2018 model iPhone modellerinin şarj adaptörü sızdı. Apple, bu yıl USB Type-C destekli adaptöre geçiş yapacak gibi görünüyor. 2018 model iPhone’ların kutu içeriği oldukça zengin olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple, 2018’in Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtacak. 2018 model iPhone modellerinin üç farklı varyant ile gelmesi bekleniyor. Bunlardan ikisi amiral gemisi modeli olacakken, üçüncüsü ise fiyatı daha uygun olması için bazı özelliklerden feragat edilecek. Bugün ise üst seviye iPhone modellerinde kullanılacak olan şarj adaptörü ortaya çıktı.

    Bildiğiniz gibi Apple, MacBook Pro modelleri ile USB Type-C’ye geçiş yapmıştı. Ancak Apple, iPhone X‘da bile eski USB bağlantısını tercih etmişti. Kullanıcılardan büyük tepki alan bu eski bağlantı tipi, yeni iPhone modelleri ile yerini USB Type-C‘ye bırakacak. Ancak yeni iPhone’ların girişi yine Lightning olacak. Sadece adaptöre ve PC’ye takılan ucu USB Type-C olacak.

    18W destekli olacak bu yeni adaptör nihayet hızlı şarj destekli olacak. Bildiğiniz gibi 6.099 TL’ye iPhone aldığınızda hızlı şarj özelliğini kullanabilmek için ekstradan 360 TL daha vermeniz gerekiyordu.

    2018 model iPhone

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple gelen bu tepkilerden sıkılmış olacak ki bu tip bir hamleyi yıl sonunda yapma kararı almış. Bakalım kullanıcılarını son yıllarda az da olsa dinlemeye başlayan Cupertinolu dev, 2018’in sonunda nasıl bir iPhone modeli ile karşımıza çıkacak?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow