102 yaşında koronavirüsü yendi
Elazığ'da yaşayan 80 torun sahibi 102 yaşındaki Şahide Gürbüz, oğlu ve geliniyle birlikte yakalandığı koronavirüsü yenmeyi başardı.

Elazığ merkeze bağlı Rüstempaşa Mahallesi'nde yaşayan Şahide Gürbüz ile oğlu ve gelini, bir süre önce koronavirüs belirtileri gösterince test yapıldı.


Şahide Gürbüz, sağlık durumunun iyi olduğunu ve herkesin maske takması gerektiğini dile getirerek, "Kimse dışarı çıkmasın" dedi.

Annesinin daha önce sadece bir kez nezle şikayetiyle hastaneye gittiğini ve 2 yıl öncesine kadar da Sivrice ilçesine bağlı Sürek köyünde yaşadığını belirten Mustafa Gürbüz, "Yılbaşı gecesi koronavirüs teşhisi koyuldu.

Hayatında bir kez hastane yüzü gördü. Şu an durumu çok iyi. 4'ü kız, 2'si erkek 6 çocuğu var. Koronavirüsü evde atlattı. Annem hiç kimse maskesiz dışarı çıkmasın, diyor. İkinci sefer yakalanmayacağım, diye bir kaide yok. Herkesin maskesini takmasını istiyor" diye konuştu.