hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2016 POMEM sonuçları açıklandı | Polis alımı sonuçları

    2016 POMEM sonuçları açıklandı | Polis alımı sonuçları
    expand

    POMEM sonuçları Polis Akademisi'nin İnternet adresinde yayınlanırken, sonuçların ev adreslerine gönderilmeyeceğini duyurdu. POMEM sonuçlarına göre başarılı olan 10 bin polis adayı hangi konularda neye dikkat etmeli? İstenen belgeler nelerdir? Sonuçların ardından "yedek planlama" durumunu Akademi en kısa zamanda açıklayacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    POMEM sonuçları üzerine son güncel bilgiler, dikkat edilmesi gereken hususlar ve istenen belgeler haber içeriğimizde yer almaktadır.

    Polis Akademisi POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) sonuçlarını kendi sayfasında 30 Ekim tarihinde açıkladı. Sınavı kazanan adaylara ev adresine sonuçlar gönderilmeyecek, Polis Akademisi’nin resmi internet sayfasında sonuçlar görülecektir. Sonuçlar tebligat niteliğindedir. Aynı şekilde “yedek planlama”ya dair sonuçlar da ev adreslerine gönderilmeyip, internet adresinde açıklanacaktır. Sınavı kazanıp “yedek” olarak belirlenen adayların Polis Akademisi’nin internet adresini takip etmeleri gerekmektedir.

    SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sınavı kazanan adayların dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir?

    -          Sınavı kazanan adayların ev adreslerine sonuçlar gönderilmeyecek, sonuçlar internet üzerinden tebligat niteliğinde olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -          Sınavda başarılı olan adayların intibak eğitimler 20 Kasım 2016 tarihinde başlayacaktır. Adaylar POMEM Müdürlüklerinde planlama yapabilecektir.

    -          Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) planlanması gereken adayların 20 Kasım 2016 Saat 17:00’ye kadar kayıt yaptırmaları zorunludur. Bu tarihten sonra yapılacak olan kayıtlar geçerli olmayacaktır.

    -          Adaylar intibak eğitimleri sırasında yeteri kadar eşyalarını getirmeleridir. (kıyafet, kravat, kumaş pantolon, gömlek, eşofman takımı, spor ayakkabısı, tıraş malzemesi vb.)

    -          Adaylar intibak eğitimi süresi içerisinde hangi ilde eğitim görüyorsa, o ilin Devlet Hastanesinden sağlık raporu aldırılacaktır. Sağlık raporu için herhangi bir ücret ödenmeyecektir.

    Adaylardan istenen belgeler nelerdir?

    1)      Diploma belgesi (Diploma belgesini kaybedenler, bitirdikleri üniversitelerden “öğrenim durum belgesi” alabilirler.

    2)      Erkek adaylar için “askerlik” terhis belgesi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow