hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 AÖF sınav sonuçları açıklandı: Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfası

    2017 AÖF sınav sonuçları açıklandı: Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfası
    expand

    25-26 Kasım tarihlerinde yapılan sınav ardından Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfasında, 2017 AÖF vize sınav sonuçları açıklandı. Beklenen haber sınavın ardından 9 gün sonra açıklanması dikkat çekti. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan 10-15 gün içerisinde sitenin sorgu sayfasında sınavlara dair sonuçların açıklanacağını belirtmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 AÖF sınav sonuçları 5 Kasım 2017 tarihinde Anadolu Üniversitesinin Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfasında yayınlandı. Sınavlar 25-26 Kasım 2017 tarihinde yapıldı. Sınavın ardından hemen bir gün sonra AÖF soruları ve cevapları Anadolu e-Kampüs sayfasında yayınlandı. Sınavın ardından gözler fakültenin resmi sayfasına çevrildi. Sınavın ardından 9 gün sonra sonuçlar açıklandı.

    SONUÇ SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sonuçlara ulaşabilmek için öğrenci T.C. Kimlik numarasını yazarak sonuçları öğrenebilir. Peki sınavlara dair öğrencinin itiraz hakkı bulunuyor mu? Anadolu Üniversitesi dilekçe üzerinden öğrencilerin itiraz hakkının elinde bulduğunu açıkladı. İtiraz için öğrenci kaç gün içerisinde dilekçe yazması gerekiyor.

    AÖF SINAV SONUÇLARI İTİRAZ HAKKI

    Öğrenci, sonuçlara itiraz hakkını "5 iş günü" içerisidne yapabilmektedir. Sonuçların açıklandığı günden itibaren; Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazartesi günü (11 Aralık) itiraz dilekçesini yollayabilir.

    İtiraz dilekçesinin yollanılacağı adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 AÖF VİZE SORULARI VE CEVAPLARI

    2017 AÖF sınav sonuçları açıklandı: Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfası

    Anadolu Üniversitesi 27 Kasım 2017 tarihinde, saat 15:00'te resmi sayfası olan e-Kampüs sayfasında soruları ve cevapları yayınladı. Sınava giren öğrenciler soruları ve cevapları görebilmektedir. Soruları ve cevapları görmek için TIKLAYINIZ

    Sınava girmeyen öğrenciler için “mazeret sınavları” yapılmamaktadır.

    Sınav sonuçları açıklandığı günden itibaren 3 gün içerisinde sınava dair itirazlar yapılmaktadır. 3’üncü günün ardından itirazlar kabul edilmemektedir.


    ÖSYM açıkladı: 4 yanlış 1 doğruyu götürmeyecek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow