hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 Karayolları personel alımı yapacağını duyurdu

    2017 Karayolları personel alımı yapacağını duyurdu
    expand

    Karayolları personel alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde ilanının ardından 9 Ocak 2017'de başvurular başladı. Yapılan duyuruda göreve alınacak personellerin 13. Bölge Müdürlüğü, 16. Bölge Müdürlüğü, 5. Bölge Müdürlüğü, 8. Bölge Müdürlüğü ve 1. Bölge Müdürlüğü'nde görevlendirileceği belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karayolları Genel Müdürlüğü'ne personel alımı yapılacak. Karayolları personel alımı kapsamında eski hükümlü vatandaşlar istihdam edilecek. Karayolları personel alımı kapsamında göreve başlayacak personeller; Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü'nde istihdam edilecekler. Personeller işçi olarak görev yapacaklar.

    KAÇ PERSONEL ALINACAK?

    Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde; düz işçi olarak çalışacak 1 personel istihdam edilecek. Lise ve dengi okullardan mezun olanların başvurabileceği ilanın mülakat sınavı İstanbul'da gerçekleştirilecek.

    Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü'nde; düz işçi olarak çalışacak toplamda 7 personel istihdam edilecek. Lise ve dengi okullardan mezun olanların başvurabileceği ilanın mülakat sınavları Mersin'de gerçekleştirilecek. Personeller Adana, Gaziantep, Hatay ve Mersin'de çalışacak.

    Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde düz işçi olarak çalışacak ve Malatya'da görev yapacak 2 personel istihdam edilecek. Lise ve dengi okullardan mezun olanların başvurabileceği ilanın mülakat sınavları Elazığ'da gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'nde düz işçi olarak çalışacak ve Antalya'da görev yapacak 2 personel istihdam edilecek. Lise ve dengi okullardan mezun olanların başvurabileceği ilanın mülakat sınavları Antalya'da gerçekleştirilecek.

    Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü'nde düz işçi olarak çalışacak ve Erzincan'da görev yapacak 2 personel istihdam edilecek. Lise ve dengi okullardan mezun olanların başvurabileceği ilanın mülakat sınavları Sivas'ta gerçekleştirilecek.

    ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

    *2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

    *18 yaşını tamamlamış olmak,

    *Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına veya Devlet memuru olmaya engel bir suçtan hüküm giyenlerden cezasını infaz kurumlarında tamamlayanları, cezası ertelenenleri, koşullu salıverilenleri; özel kanunlarda belirtilen şartlardan dolayı istihdam olanağı bulunmayanları; ömür boyu kamu hizmetlerinden yasaklı bulunanlardan, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan salıverilen hükümlülere ait durum bildirme formu ile durumlarını belgelendirmek veya Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan: 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan (Değişik ibare:RG-6/8/2014-29080) sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını (Değişik ibare:RG-6/8/2014-29080) belgelendirmek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    *KPSS sınavına girmiş olmak şartları aranır.

    *Münhal kadro için durumu uygun olan adayların, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

    *Ataması yapılan Engelli işçi 5 yıl boyunca başka bir ildeki işyerlerine nakil (tayin) talebinde bulunamayacaktır.

    *Sözlü sınav / mülakat tarihi ve yeri bilahare adaylara duyurulacaktır.

    *İşe alınanlar 81,58 TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır. 30 günlük yevmiye ücreti 2447,4 TL'ye denk geliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow