hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 TEOG Fen Bilimleri | Fen bilimleri soruları ve cevapları

    2017 TEOG Fen Bilimleri | Fen bilimleri soruları ve cevapları
    expand

    2017 TEOG’da 2’inci oturum bugün (27 Nisan) başladı; Fen Bilimleri sınavı saat 09:00’ta başladı 09:40’ta sona erdi. Öğrenciler için en zor derslerin başında yer alan Fen Bilimleri sınavın soruları ve cevapları bugün MEB tarafından açıklanacak. İlk sınava giren öğrenciler, ikinci sınav T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavına girecek. Sınav 10:10’da başlıyor, 10:40’ta sona eriyor. Öğrencilerin son gireceği sınav ise Yabancı Dil. Sınav 11:20’de başlayacak, 12:00’de sona erecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 TEOG sınavlarında ikinci oturum bugün başladı. 09:00’ta başlayan Fen Bilimleri sınavı 09:40’ta sona erdi. Sınavdan çıkan öğrenciler yarım saat teneffüs arasından sonra ikinci sınava girecekler. T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavının ardından son sınav Yabancı Dil sınavına girecek olan öğrenciler soru ve cevapların yayınlanmasını bekleyecekler.

    Fen Bilimleri soruları ve cevapları EBA’da ne zaman yayınlanacak?

    Fen Bilimleri soruları, tüm sınavlar bittikten sonra MEB tarafından EBA sitesinde saat 14:00’te yayınlanacak. Sonuçlar için öğrenciler iki ay daha beklemesi gerekiyor. TEOG sonuçları 2017 Haziran’ın ilk haftasında açıklanacaktır.

    2016 Fen Bilimleri soruları

    Geçen sene sınava giren öğrenciler en çok bu sınavda zorlandılar. Öğrenciler Fen Bilimlerinde; insanda üreme büyüme ve gelişme, basit makineler, maddenin yapısı ve özellikleri, ışık ve ses, canlılar ve enerji ilişkileri, maddenin halleri ve ısı, yaşamımızdaki elektrik, deprem ve hava olayları konularında sorulara cevap verdi.

    2016 FEN BİLİMLERİ SORULARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow