hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 TEOG Yabancı Dil (İngilizce) sınav soruları ve cevapları

    2017 TEOG Yabancı Dil (İngilizce) sınav soruları ve cevapları
    expand

    2017 TEOG Yabancı Dil (İngilizce) sınav soruları ve cevapları için çok az bir süre kaldı. Öğrencilerin girdiği son TEOG sınavı 12:00’de sona erdi. Sınavın ardından öğrenciler için yeni bir heyecan başladı. MEB soruları ve cevapları hem EBA’da hem ÖDSGM’de yayınlayacak. Sorular ve cevaplar yayınlanır yayınlanmaz haber içeriğimizde yer alacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 TEOG’un son sınavı olan Yabancı Dil sınavı sona erdi. 11:40’ta başlayan sınav, 12:00’de bitti. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan öğrenciler, MEB’ten gelecek olan açıklamayı bekliyor. Sınava bir milyondan fazla öğrenci katılırken, sınav soruları, cevapları ve sonuçları ne zaman yayınlanacak. MEB soru ve cevapları saat:14:00’te açıklayacak. Sonuçlar ise 34 gün sonra, Haziran’ın ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

    Yerleştirme başvuruları ne zaman olacak?

    Milli Eğitim Bakanlığı, ortak sınav sonuçlarını açıkladıktan sonra, yerleştirme başvurularını açıklayacak Başvurular 2017 Temmuz ayında.

    2016 Yabancı Dil soruları

    Yabancı Dil soruları (2016) yılında nasıldı? Geçen sene 8’inci sınıfta okuyan öğrenciler yabancı dil sınavından; Adjectives Sıfatlar, Adverbs Zarflar, Friendship Rules, Road To Success / Study Skills, Improving One’s Look, Dreams (Sweet Dreams), Atatürk, Detective Stories, Personel Experiences, Cooperation in the family konularından sınava girdiler. 

    2016 YABANCI DİL (İNGİLİZCE) SORULARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow