hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 KPSS Önlisans sınav yerleri ne zaman açıklanacak? | ÖSYM AİS sorgulama sayfası

    2018 KPSS Önlisans sınav yerleri ne zaman açıklanacak | ÖSYM AİS sorgulama sayfası
    expand

    ÖSYM AİS sayfasında iki yıllık üniversite mezunlarının gireceği sınava dair 2018 KPSS Önlisans sınav yerleri, ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınavı ne zaman gerçekleşecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavı, ÖSYM tarafından iki yılda bir yapılıyor. Geçen sene yapılmayan sınav bu sene gerçekleşiyor. İki yıllık üniversite mezunlarının ve son sınıfta okuyan öğrenciler için sınava dair kurumdan açıklamalar geldi.

    KPSS Önlisans sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? Kurum sınavdan 10 gün önce ÖSYM AİS sayfasında sınav yerleri hakkında resmi açıklamada bulunuyor. Giriş belgesi 25 Ekim - 26 Ekim 2018 tarihlerinde ÖSYM AİS sayfasında açıklanması bekleniliyor.

    KPSS Önlisans sınavı ne zaman? ÖSYM tarafından sınav 4 Kasım 2018 tarihinde saat 10:15'te yapılacak. 15 dakika kuralı, bu sınavda da uygulanacak. Sınava girmek isteyen adaylar sınav binalarına en geç saat 10:00'da girmeleri gerekiyor.

    KPSS Önlisans sınavı çıkmış sorular: 2016 KPSS Önlisans sınavı çıkmış sorular sayfasına gitmek için tıklayınız 2014 KPSS Önlisans sınavı çıkmış sorular sayfasına gitmek için tıklayınız 2012 KPSS Önlisans sınavı çıkmış sorular sayfasına gitmek için tıklayınız

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow