hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 KPSS önlisans sınavı ne zaman? ÖSYM sınav takvimi

    2018 KPSS önlisans sınavı ne zaman ÖSYM sınav takvimi
    expand

    ÖSYM sınav takvimi içerisinde yer alan 2018 KPSS önlisans sınavı, ne zaman hangi tarihte yapılacak? ÖSYM tarafından önlisans kılavuzu yayımlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki yıllık üniversite mezunlarının devlet memurluğuı için girdiği, iki senede bir yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı yaklaşıyor. ÖSYM sınav takvim içerisinde sınav tarihlerini yayınladı.

    Sınav 4 Kasım 2018 tarihinde Pazar günü saat 10:15'te yapılacak. ÖSYM 15 dakika kuralı, KPSS önlisans sınavında da geçerli. Sınav binaları en geç saat 10:00'da kapanıyor. 10:00'dan sonra sınav binalarına alım yapılmayacak.

    KPSS önlisans sınav yerleri, 26-27 Ekim 2018 tarihlerinde ÖSYM AİS sayfasından alınacak. ÖSYM sınavdan 10 gün önce sınav giriş belgesini sitesinde yayınlıyor.

    SINAVA  GİRECEK OLAN ADAYIN YANINDA NE OLMASI GEREKİYOR?

    Kurumun yayımladığı kılavuz içerisinde yer alan bilgiye göre; Sınav giriş belgesi (ÖSYM AİS'ten alınıyor), nüfus cüzdanı (Nüfus cüzdanında T.C. Kimlik numarası yazması zorunludur) veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport yeterlidir. Ehliyet cüzdanı veya mesleki kart sınav merkezi tarafından geçersiz olarak bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow