hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÜ AÖF sınav sonuçları açıklandı! (2019 AÖF vize sınavı)

    AÜ AÖF sınav sonuçları açıklandı (2019 AÖF vize sınavı)
    expand

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sonuçları adayların elde ettikleri puanları gösterdi. AÖF sonuçları ile final sınavı öncesi notları şekillenen öğrenciler kurumdan gelen açıklama yöneldi. Peki, 2019 AÖF sonuçları nereden öğrenilir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF sınav sonucu Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF bahar dönemi vize sınavlarının sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı. Sınav tarihlerini takiben geçen 10 günlük sürenin ardından sonuçlar belli oldu.

    AÖF SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLEBİLECEK?

    Sonuçların erişime açılmasının ardından kimlik numaraları ile sorgulama yapabilen öğrenciler final sınavları öncesinde elde ettikleri ilk puanlamalara ulaştı. Sonuçlar ise Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet adresi olan “Anadolu.edu.tr” üzerinden öğrenilebiliyor.

    Sonuçlar ilk olarak mobil uygulamaya yüklendi, uygulamadan gerekli bilgileri giren kişiler sonuçlara ulaşabilecek.

    2019 AÖF SINAV SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi takviminde AÖF final tarihleri öğrencilerle paylaşıldı. Akademik takvime göre AÖF 2019 bahar dönemi finalleri 25 – 26 Mayıs tarihinde yapılacak. Öte yandan Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi’nin 3 ders sınav tarihi ise 20 Temmuz’dan 26 Temmuz’a alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3 DERS SINAVI VE YAZ OKULU İMKANI DA OLACAK

    Vize ve finallerden istediği sonuçları alamayan öğrenciler için 3 ders sınavı ve yaz okulu imkanı da bulunacak. 24 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan bilgilere göre yaz okulu açılacak. Buna göre, yaz okulu ile ilgili ayrıntılı bilgi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sayfası duyurular kısmında (www.anadolu.edu.tr/acikogretim) yayımlanacak.

    Öğrenci yaz okulunda en fazla beş derse kayıt yaptırabilecek. Yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenci, kayıt tarihleri arasında kayıt koşullarını yerine getirmek zorunda olacak.

    GNO hesaplanırken yaz okulunda alınan derslerin de son harf notları ve kredileri dikkate alınacak.

    Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100'dür. Yaz okulunda alınan dersler için öğrenci başarısının değerlendirilmesinde, Üniversite tarafından kabul edilen Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow