hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? Açık lise sınav tarihi belli oldu

    2019 AÖL 3. dönem sınavı ne zaman Açık lise sınav tarihi belli oldu
    expand

    Açık lise sınavı öncesi nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından AÖL sınavı tarihi belli oldu. Hatırlanacağı gibi, 2 Mayıs Perşembe günü başlayan başvurular, 16 Mayıs günü sona erdi. Peki, AÖL 2019 ne zaman? İşte, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan AÖL sınav tarihi…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖL 2019 sınav tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Bilindiği üzere başvurular 16 Mayıs tarihinde sona erdi. AÖL 3. dönem sınavı öncesi öğrenciler sınav tarihine kilitlenmiş durumda… Peki, Açık lise sınavları ne zaman yapılacak? İşte AÖL 3. dönem sınav tarihiyle ilgili detaylar…

    AÖL SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

    AÖL sınav tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre sınav 6 – 7 Temmuz Cumartesi Pazar günü yapılacak. Sınav giriş yerleri ise henüz açıklanmadı. Sınav giriş yerleri ise 3 Temmuz günü açık lise öğrencileriyle paylaşılacak.

    SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

    Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır.

    Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerin geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca sınavda öğrencilere silgi ve kalem verilmeyecek. Bunun için öğrencilerin sınava kendi kalem ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow