hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 jandarma uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak?

    2019 jandarma uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak
    expand

    İçişleri Bakanlığı tarafından jandarma uzman erbaş personel alımı ne zaman yapılacak sorusu gündemini korumaya devam ediyor. Öte yandan bakanlık, 2019 yılında jandarma 30 bin personel alımı (uzman erbaş, astsubay, subay) yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak? Birçok insanı beklediği başvurular için İçişleri Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi mi? Subay ve astsubay personel alımlarının 2019 yılı nisan ayı içerisinde ilana çıkması beklenirken uzman erbaş alımlarının ne zaman ilana çıkılacağı konusunda net bir tarih henüz belirtilmedi.

    KURUM İÇİN PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDECEK

    Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden alımlar da devam edecek. JÖPER, JÖAK alımları ile ilgili Özel Operasyon Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Tuncay Özbek, JÖPER alımları ile ilgili yaptığı açıklamada, JÖAK Komutanlığına bağlı özel operasyon timlerinin görevlerinin diğer jandarma birliklerinin imkan ve kabiliyetlerini aşan, özel malzeme, teçhizat ve eğitim gerektiren; bina, uçak, tren, deniz araçları gibi yerlerde rehineli ve rehinesiz özel operasyonlar icra etmek olduğunu belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow