hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 personel alımları… Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı yapacak!

    2019 personel alımları… Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı yapacak
    expand

    Personel alımları ile ilgili bakanlıklardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sevindiren haber gelmişti. Bu kez Adalet Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, süreçle ilgili detaylar neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Twitter hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Personel taleplerinin onaylandığının altını çizen Gül, Adalet Bakanlığı’nın 11 bin personel alımı gerçekleştireceğini belirtti. İşte konuyla ilgili detaylar ve sürece ilişkin bilinmesi gerekenler…

    Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceklerini kaydeden Gül, bu kapsamda zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personel alımı ilanına yıl içerisinde çıkacaklarını ifade etti.

    Teşkilatlarına güç katacak yeni personelle adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hale getireceklerinin altını çizen Bakan Gül, istihdamın adalet teşkilatına hayırlı olmasını diledi.

    PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

    Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün duyurduğu çeşitli branş ve pozisyonlarda 11 bin personel alımının başvuru şartları ve başvuruların başlayacağı tarih henüz belli olmadı.

    Personel alımı sürecinin başlamasının ardından tüm bilgiler içeriğimizde yerini alacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow