hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uzun Sevgililer Günü mesajı (Sevgiliye özel romantik resimli mesajlar)

    Uzun Sevgililer Günü mesajı (Sevgiliye özel romantik resimli mesajlar)
    expand

    Sevgililer Günü mesajları her yıl olduğu gibi 2019 yılında da birçok çift tarafından kullanılmaya devam ediyor. 14 Şubat’ın bu yıl hafta içerisine denk gelmesi nedeniyle buluşma imkânı olmayan çiftler romantik Sevgililer Günü sözleri ile sevdiklerini hatırlamayı sürdürüyor. İşte hediyelerin süslenebileceği bazı Sevgililer Günü mesajları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Resimli Sevgililer Günü mesajı 2019 yılında yakınlarına sürpriz yapmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

    Hediyelerin süslenebileceği mesajlar ve romantik sözler sevgililer için hatırlama görevi görüyor. İşte farklı ve özel o sözlerden bazıları…

    Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

    Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

    RESİMLİ SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana!.. Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.

    Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını . Muuckk!!!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

    SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

    Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

    Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

    SEVGİLİLER GÜNÜ TARİHÇESİ

    Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow