hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? (Açık Öğretim Fakültesi kayıtları)

    2020 AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır (Açık Öğretim Fakültesi kayıtları)
    expand

    Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 2020 yılında da internet üzerinden gerçekleştirilmeye devam ediyor. AÖF kayıt yenileme işlemleri için son gün olarak belirlenen tarihe kadar adaylar işlemlerini yapabilecekler. Peki, 2020 AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açıköğretim Fakültesi’nde eğitim hayatını sürdüren adaylar için kayıt yenileme dönemi geldi. Ders seçimi ve para yatırma işlemleri ile ilgili bilgilendirmeler geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İşte kayıt yenilemede son gün ve para ödemeleri ile ilgili bilinmesi gerekenler…

    ÖAF KAYIT YENİLEME 2020 NASIL YAPILIR?

    Kayıt yenileme işlemleri için ders seçimi ve kayıt yenileme bedeli ödenmesi gerekiyor. Ders seçimi yapmadan bankada ödeme bilgisi oluşmayacak. 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapılması gerekiyor.

    Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacak.

    Kaydı yenilenen öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içinde, ödediği dönem öğretim gideri tutarının altında olmamak şartıyla seçtiği dersi silip yerine başka bir ders seçebilir veya yeni ders ekleyebilir.

    2020-2021 yılı kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de başlarken, 16 Ekim Cuma günü saat 23.30'da sona erecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYIT YENİLEME İÇİN TIKLAYINIZ...

    AÖF PARA YATIRMA NASIL YAPILIR?

    AÖF kayıt işlemleri için internet bankacılığı ya da ATM kullanılabilir. ATM'den para yatırmak için Ziraat Bankası ATM'lerinden ödeme işlemleri adımını seçmeniz gerekmektir. Ödeme işlemlerinin ardından Eğitim/Sınav ödemeleri - Üniversite ödemeleri - Anlaşmalı Üniversite ödemeleri adımlarını izleyerek çıkan ekrana ödeme yapacağınız üniversitenin il plaka kodunu giriyorsunuz. Çıkan ekranda Anadolu Üniversitesi - Açık Öğretim adımlarını izleyerek T.C. kimlik numarası ya da öğrenci numarasını giriyorsunuz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow