hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 İSG sınavı ne zaman? ÖSYM İSG başvuru ücreti nasıl yatırılır?

    2020 İSG sınavı ne zaman ÖSYM İSG başvuru ücreti nasıl yatırılır
    expand

    2020 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuruları ÖSYM tarafından başlatıldı. 2020 İSG başvuru ücreti olarak belirlenen miktar başvuru tarihleri içerisinde ödenebilecek. Peki, İSG başvuruları için son gün ne zaman ve sınav hangi tarihte yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSG başvuru tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından sınav takvimi içerisinde paylaşılmıştı. 2020 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na katılmak isteyen adaylar başvurularını ÖSYM’nin internet adresi üzerinden gerçekleştirebiliyor.

    İSG BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

    18 Eylül 2020 Cuma günü başlayan başvurular 28 Eylül 2020 Pazartesi günü 23:59’da sona erecek.

    İSG BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    Bu yıl İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için adaylardan talep edilen ücret 250 TL olacak. Ödemeler ÖSYM’nin anlaşmaları bankaları aracılığıyla ya da kartlı ödeme sistemi üzerinden yapılabilecek.

    BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

    Sınava katılmak isteyen adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin AİS sayfası üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow